În fiecare an la fel și însă atât de diferit …Mirosul ,gustul, culoarea și
densitatea au legătură cu vremea . Ca și vinul , uleiul este un organism viu .Se
zice că vinul e bun vechi (nu știu din ce cauză –nu sunt specialist …)iar uleiul
de măsline e bun proaspăt (polifenoli ).
Un ulei natural ,proaspăt ,nefiltrat ,nu poate fi la fel în
fiecare an –la fel este și vinul curat de la producători.
Un client vechi mi-a zis că uleiul de anul acesta e mai bun
la gust decât cel de anul trecut , nu are însă aceeași densitate. În frigider se întărește dar nu ca cel de anul trecut .
Îmi puteți zice ce impresie aveți voi ?Ați făcut testul cu
frigiderul ? Ce părere aveți de uleiul de anul acesta comparativ cu cel de
anul trecut ?
Aștept comentariile voastre. Aștept
și întrebări pe aceeași temă . Sunt deschisă la sugestii, reclamații, impresii ..Comentariile nu sunt moderate după cum bine știți .Vă rog mult spuneți-mi părerea voastră sinceră .
Eu nu stiu cum era uleiul de anul trecut, dar cel de anul acesta e divin! Am terminat 5litri de ulei intr-o luna si jumatate (impreuna cu numeroasa mea familie) si dau comanda din nou acum in ianuarie. O sa iti scriu pe mail, Irina, o noua comanda pana la sfarsitul lunii. Iti multumesc.
RăspundețiȘtergereNu stiu cum a fost uleiul de anul trecut, pt. ca nu l-am incercat. Pot insa confirma faptul ca uleiul de anul acesta e absolut divin. Singura problema e ca se consuma prea repede...:)))
RăspundețiȘtergere